Konto można wprawdzie połączyć tylko za pośrednictwem pobranej gry na odpowiedniej platformie, jednak funkcja odłączania nie wymaga uruchamiania gry. Możesz odłączyć dowolną z połączonych platform, korzystając ze strony konta Deep Silver. Poniżej znajdziesz szczegółową instrukcję, jak to zrobić.
- Zaloguj się na swoje konto Deep Silver.
- Przejdź do sekcji Account > Games (Konto > Gry).
- Kliknij kartę gry, którą chcesz odłączyć od platformy.
- Na stronie gry po prawej widoczny jest panel boczny przedstawiający wszystkie połączone platformy oraz krótki opis gry.
- W prawym dolnym rogu tego panelu znajduje się ikona rozerwanego łańcucha (funkcja odłączania).
- Naciśnij ten przycisk, a następnie wybierz platformę, którą chcesz odłączyć.
- Uwaga: Odłączenie konta Deep Silver spowoduje usunięcie wszystkich danych i nagród związanych z tą platformą.
- Po naciśnięciu przycisku platforma zostanie odłączona. Zmiany mogą pojawić się po kilku minutach.
Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy, klikając przycisk „Wsparvie”.